В Пловдив започва утре за 8-и път национален семинар на НАЗ

Агро семинарът през 2017 г. Архивна снимка на Агро Пловдив

Агро семинарът през 2017 г.
Архивна снимка на Агро Пловдив

Осмият Национален Агро Семинар, организиран от Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ), който ще започне на 29 ноември в Гранд Хотел Пловдив, ще премине с международно участие. Тасос Ханиотис, директор на дирекция „Стратегии, опростяване и анализ на политики“ към ГД АГРИ на Европейската комисия, и Пауло Гоувея, Главен съветник по политики в Копа Коджека, ще представят позиции относно бъдещата ОСП след 2020 година. В рамките на втория ден на програмата Земеделските камари от Чехия и Унгария ще представят своите структури и дейност пред българските си колеги.

Семинарът ще се проведе на 29 и 30 ноември 2018 г. в Гранд Хотел Пловдив, гр. Пловдив, под надслов „Зърнопроизводството на кръстопът?“. Престижното събитие ще събере сектора заедно с представители на публични органи, образователни институции, търговски и анализаторски компании, чуждестранни неправителствени организации, и др.

Официалното откриване на семинара ще започне от 12:40 часа.

НАЗ отново залага на богата двудневна програма с дискусионни панели, споделяне на добри практики и презентации по най-важните теми и последните постижения при производството на зърнени и маслодайни култури. Изложбената зона ще позволи на всички гости да осъществят контакти с водещи компании – производители и вносители на продукти за растителна защита и подхранване, семена, земеделска техника, аналитична апаратура и софтуерни решения.

Официалното откриване на Осмия Национален Агро Семинар ще започне с тържествено връчване на третата стипендия на НАЗ „Иван Генчев Танев“. След деловата програма Асоциацията ще отпразнува и своята 12-та годишнина.

 

Leave a Comment