Искате ли да разберете каква ще е 2019 г. лично за вас? Вземете молива

Нели Мицева

Нели Мицева

Най-добрата нумероложка на Пловдив Нели Мицева предложи формула и система, по която лесно може да изчислите и разберете каква ще е лично за вас 2019 г. Нели Мицева е председател на Сдружението на астролозите и нумеролозите в Пловдив „Умай“. Специално за Агро Пловдив тя поясни своята формула, която е доказала верността си в годините и посочи значенията на всяко от числата.

Като начало нумероложката отбеляза, че числото, до което ще достигнете след бързи сметки, ще се отнася за 2019 г., само че от рожденната ви дата нататък до следващия ви рожден ден през 2020 г. Дотогава ще е валидно числото за 2018 г. Например, ако сте родени на 1 юни, до тази дата през 2019 г. вие ще сте подвластни на числото за 2018 г.

И така, най-напред трябва да сте наясно кое е вашето число, което определя Пътя на живота ви и е кардинално за вас. За целта се събират числата от пълната ви рожденна дата. Например, ако сте родени на 12.06.1975 г., за да изчислите Пътя на живота си, трябва да съберете цифрите. При посочената рождена дата събирате 1+2+0+6+1+9+7+5. Сборът е равен на 31. Това число се редуцира допълнително като се съберат 3+1. Получава се 4. И така, вашият Път на живота е 4 и той е непроменим.

За да изчислите каква ще е 2019 г. – вашата лична година /от рожденния ви ден нататък до следващия/, трябва да съберете числата от деня и месеца на раждането ви с числото на новата година. Най-напред нека сме наясно, че 2019 г. е подвластна на числото 3 /2+0+1+9 е равно на 12 или на 1+2 – на 3/. Ако отново си послужим с горния пример, човекът, роден на 12 юни, може да изчисли каква ще е 2019 г. като сборува 12+6+3. Отговорът е 21, което пък според нумерологията се редуцира до 3 /2+1=3/. Тоест, неговата лична 2019-а година е числото 3.

Ако сметките ви от деня и месеца на раждането ви плюс числото на 2019 г. достигнат до

Числото 1

можете да сте сигурни, че 2019 г. ще е година на промени по независещи от вас причини. Те ще са във всяка област. Дали ще са благоприятни или не, зависи от числото на вашия Път на живота /тоест от пълната ви рождена дата – ден, месец и година на раждане/.

Ако Пътят на живота ви е 4, 5, 7 или 9, това означава, че ще имате трудности на работното ви място. Предстои ви специализация, натрупване на допълнителни знания – тук или в чужбина. По принцип е за добро, но трябва да положите усилия, за да повишите квалификацията си.

Ако Пътят на живота ви е 2, 3 или 6, промяната ще е в личните ви, интимни отношения – раздяла, нова връзка.

Ако Пътят на живота ви е 1 или 8, промените ще са свързани с увеличение на приходите /доходите/. При 8-ците това ще се случи лесно и някак си от само себе си, докато при 1-ците ще е съпътствано от пречки, но все пак ще се случи.

Числото 2

Тези, за които 2019-а година е двойка, трябва да знаят, че това ще се период на компромиси, на съобразяване с другите, защото двойката означава „аз и другия“.

Ако Пътят на живота е 4, 5, 7 или 9, ви очаква строеж или ремонт на дом, бременност.

При Път на живота 2,3 или 6 през годината ще имате силни творчески изяви, отдаване на любими хобита. За тези с Път на живота 2 ще има критични ситуации, предупреди Нели Мицева.

Ако Пътят на живота ви е 1 или 8 ще сключвате успешни договори, инвестициите, които извършвате ще са удар в десятката. Някои ще водят съдебни дела, за да спечели справедливостта. Годината ще е борбена.

Числото 3

Годината ще е с благоприятни промени. Ще се съобразявате най-вече със собствените си намерения, желания и планове. Това е годината, в която трябва да се докажете.

При Път на живота 4, 5, 7 или 9 има опасност от разводи или раздели. В същото време обаче ще ви върви при покупка на нов автомобил, намиране на нова работа и пътешествия.

При Път на живота 2,3 или 6 значи е дошло време да обърнете внимание на собствените си емоционални потребности. При хората с Път на живота 3 се очертава грижа за близък човек.

Ако Пътят на живота е 1 или 8 очаквайте повишаване на работната заплата, участие в печеливши проекти, специализации и … време е за брак. Хубаво е, че през тази година са възможни печалби от хазартни игри.

Числото 4

За тези, за които сборът от числата на деня и месеца на раждане плюс числото на 2019 г., което е 3, се окаже 4, те попадат в годината на рамката. Не могат да полетят, не могат да паднат. В тази година ще търсите стабилност и сигурност, от които имате нужда.

При Път на живота 5, 7 или 9 годината ще е успешна за покупка на нов дом. Лошото е, че някое хронично заболяване ще напомни за себе си. За хора с Път на живота 4 силната препоръка е да не теглят кредити, да не купуват имот, тъй като има реална опасност да го загубят.

Тези с Път на живота 2, 3 или 6 ще възобновят стара любовна връзка или пък ще изгладят влошени отношенията с родственици.

Ако Пътят на живота ви е 1 или 8 ви чака здрава работа, което ще се отблагодари с професионално израстване. През годината често ще се занимавате с ремонт на автомобила си.

Числото 5

Това ще е година на нови връзки, нова любов, ново учене. Може да се наложи да работите на две места.

Тези с Път на живота 4, 5, 7 или 9 ще получат доходи от наследство. Ще израстнат на работното си място чрез специализация. Принципно, на работата се очаква да надграждате постигнатото вече, уточни Нели Мицева. Към този, чиито Път на живота е 5-ца, съветът й е да е пестелив в думите си, защото сам ще си навреди. Да не влиза в спорове, ако не иска да си затрудни живота.

При Път 2, 3 или 6 се очертават уместни вложения. Бизнесът на хората, които сами се справят, ще напредне. За онези, чиито Път на живота е 6-ца, се задава изневяра – не те, а тях ще им изневерят, уточнява нумероложката. Те ще бъдат предадени и неразбрани.

На хората с Път на живота 1 или 8 ще им върви на хазарт или просто ще им дойдат отнякъде неочаквани пари. Тези с Път в 8-ца могат да загубят близък човек.

Числото 6

Ако в 2019 г. попадате в числото 6, ви очаква година на любов, брак, бременност и … на илюзии.

Тези, които имат Път на живота 4, 5, 7 или 9 няма да загубят пари, защото ще действат разумно. При тях загубата се очертава, ако се втурнат да помагат да близък човек. Затова съветът на нумероложката е да не стават гаранти по банкови кредити, а ако роднини или приятели им поискат пари, нека им дадат толкова, колкото могат да прежалят.

При хората с Път на живота 6 ще царуват илюзиите и фантазиите. Практичната препоръка е да не се унасяте в любовни мечти, а да обърнете внимание на здравословния начин на живот. Родените с Път 2 или 3 е добре да се отдадат на духовни практики – да запишат курсове по йога, медитация, да четат духовна литература.

Ако Пътят на живота е 1 или 8 може да очаквате награди, медали, увеличаване на доходите.

Числото 7

7 е годината на нашия максимум. Повече от това няма какво да дадем на света, на близките и приятелите си, на себе си.

Който е с Път на живота 7 не трябва да бъде предизвикван да даде повече от това, което вече е направил и прави в работата, в семейството и за близките си. Той е дал вече всичко, което може. Претоварен е и трябва да бъде щаден или сам да се пощади. При него са възможни катастрофи и травми, и затова просто трябва да се стреми да балансира.

За хората с Път на живота 4, 5 или 9 2019 г. ще е година на спокойствието, на леко преодоляване на препятствията, на успехи в професията. Последното е особено валидно за 4-ките.

Спокойна ще е годината и за хората с Път на живота 2, 3 или 6, но те могат да се чувстват пренебрегнати, незабелязани от другите. Освен това ще са склонни към тайни връзки. При Път в 3-ка ще има увеличаване на доходите от работа.

При Път на живота в 1-ца годината ще е благоприятна, с много пътувания и може би със смяна на работното място. За 8-ците може да се каже, че ще водят съдебни дела, ще има промени по независещи от тях причини, които не са приятни.

Числото 8

Ако личната година е осмица, се подгответе за неочаквани промени. Съветът към читателите е да рискуват умерено и след внимателна преценка, че може да се справят каквото и да се случи.

При Път на живота 4, 5, 7 и 9 годината ще е изпълнена с творчески прояви. Идеите ще ви се спускат и вие трябва да ги следвате смело. Единствено за тези с Път в 9 е възможно падане от високо, загуба на позиция, раздяла.

Преодоляване на препятствия се очертава за родени с Път на живота 2, 3 или 6. Те трябва да рискуват, защото са в състояние да преодолеят трудностите и защото шансът ще е с тях.

За тези, чиито път е в 8-ца, годината ще е трудна. Ако имат бизнес – да не рискуват. Внезапно ще възникват нужди от ремонти и здравословни проблеми. Ако Пътят е 1-ца, ще има израстване в обществото, което със сигурност ще ги забележи.

Числото 9

В лична година девятка ни очаква преосмисляне на живота и разчистване на всичко, което ни пречи. Трябва да се освободим от стари вещи, комплекси, предразсъдъци, навици, от хора, които ни спъват, за да продължим креативно напред.

За хората с Път на живота 9 се очертават здравословни проблеми, изостраняне на хронични заболявания. Те на всяка цена трябва да се отърват през тази година от ненужни имоти и имущества. Тези, които имат Път на живота 4 ще претърпят развод и раздели, дори и да се окажат на улицата. Хубавото е, че въпросните раздели са за тяхно добро и по-нататък това ще има благоприятен ефект в живота. За Път на живота 5 и 7 годината ще е силна, те ще действат разумно и ще продължат напред.

За Път на живота 2, 3 или 6 предстои учение, нов дом и втори шанс във всяко отношение – в любовта, в здравето, на работата.

За родените с Път на живота 1 или 8 годината ще е на мечтите. Те вече са разчистили всичко ненужно и е време да начертая плановете си за бъдещото, и да ги задействат. Ако проявят пасивност, това ще е голям минус за тях.

 

 

 

Leave a Comment