Алла Пугачова на 70 г. – майка, баба, звезда

Алла ПугачоваДнес, 15 април, голямата звезда на руската естрада Алла Пугачова става на 70 години. По този повод на 17 април и след 10 години тишина тя ще пее в голямата зала на Кремъл. 

В последните години Алла Пугачова се е отдала на двете си деца – Елизавета и Хари, родени през октомври 2013 г. от сурогатна майка. Техен баща е шоуменът Максим Галкин, който е петият съпруг на Алла. В същото време певицата е баба на децата на дъщеря й  Кристина Орбакайте, родена от първия й брак, която също е естрадна изпълнителка. Внуците й са на повече от 20 години. 

Алла Пугачова тръгва към своя Олимп с участието си в българския конкурс „Златният Орфей“ през 1975 г. С песента „Арлекино“ рускинята безапелационно спечели голямата награда. След нея Пугачова се утвърди като най-талантливата певица на Съветския Съюз, сдоби се и със световна известност с концертите си в други държави. В родината си тя получи званието „народен артист“, бе главен герой в два филма. През 2009 г. президентът Дмитрий Медведев награди Алла на 60-ия й рожден ден с орден за заслуги, трета степен. 

 

Leave a Comment