Директор от ДФ „Земеделие“ зае мястото на Атидже Алиева-Вели

държавен фонд "Земеделие"Управителният съвет на ДФ „Земеделие“ гласува освобождаването на заместник-изпълнителния директор Атидже Алиева-Вели. Алиева-Вели подаде оставка за освобождаване от поста „зам.-изпълнителен директор на ДФЗ“ след влизането си в Европейския парламент, съобщиха от фонда.

УС избра Калоян Костадинов за заместник-изпълнителен директор на ДФЗ.  Той е магистър по право. От 2007 г. до 2011 г. е работил като старши експерт дирекция „Обществени поръчки и концесии“ в Комисия за защита на конкуренцията (КЗК).

В периода 2011-2014 г. Костадинов е бил главен юрисконсулт в дирекция „Търговски дружества, нормативно регулиране на системата на културата и обществени поръчки“ в Министерство на културата.

От 2014 г. до момента Костадинов работи в ДФ „Земеделие“ – РА. От октомври 2014 г. до май 2017 г. е бил главен експерт в дирекция „Договориране по прилагане на мерки за развитие на селските райони“. От 2017 г. до момента е директор на дирекция „Договориране по прилагане на мерки за развитие на селските райони“.

Калоян Костадинов ще отговаря за прилагане на мерките от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР).

Leave a Comment