Интуиция, Интелект, InVigor®

Нова високодобивна генетика рапични хибриди, вече и в България!

Тази есен имате възможност да засеете на вашите полета рапичните хибриди от линията InVigor®. Специално подбрани по вашите критерий, на българска почва стъпват един Clearfield (InV 1166 CL) и два конвенционални (InV 1165 и InV 1022) хибрида. Без значение от технологията има 7 обединяващи причини защо да изберете InVigor®. Генетиката се характеризира с устойчиво високи добиви, бърз старт наесен, мощен ре-стар напролет, толерантност на разпукване на шушулките, толерантност на болести, силно развита коренова система, по-бързо възстановяване след стрес и за финал хомогенен цъфтеж и узряване.

ИнВигор

Хибридите са селектирани в Гент, Белгия като всяка торба идва с милион и половина кълняеми семена от производствените бази във Франция и Германия. Семената са фабрично третирани с биофунгицид на БАСФ – Интеграл Про, и голяма част с инсектицид – Лумипоза. За да бъдат фабрично третирани семената минават на стриктен машинен скрининг за микропукнатини и деформации. Само най-висококачествените семена се класират за фабрично обеззаразяване, покритието, на което няма как да се постигне в реални фермерски условия. Гаранцията за ранен контрол на болести и инсекти идва в готов пакет с новите InVigor® хибридни семена.

С няколко думи за всеки от трите средно късни хибрида:

InV 1166 CL е цялостно решение в една технология. Clearfield хибридът притежава силен старт наесен и бърз ре-старт напролет. Характеризира се с отличителна жизненост, мощно развитие и много добра зимоустойчивост. Визуално хибридът е със скъсени междувъзлия и залага голям брой шушулки, които имат генетична толерантност на разпукване. В допълнение за безпрепятствен старт всички торби са фабрично обеззаразени с Интеграл® Про и Лумипоза™

InVigor1166

InV 1165 на полето се разпознава лесно по гората от шушулки и морето от семена. Конвенционалният хибрид бързо пониква и се вкоренява като дава възможност за разтеглен период на сеитбата, притежава отлична зимоустойчивост и толерантност на фома. Характерно залага много разклонения в широк хоризонт и дълги шушулки с плътно подредени семена. Всички семена са фабрично обеззаразени с Интеграл® Про и лимитирани количества с Лумипоза™ за безпрепятствен старт наесен.

InVigor1165

InV 1022 е стабилен дори в нестабилния климат. Адаптивен конвенционален хибрид за всяко стопанство. Подходящ и за ранни сеитби, с изтеглен цъфтеж, изпреварващ стресовите фактори. Притежава много добра зимоустойчивост и толерантност на фома. Фабрично третиран с Интеграл® Про за раннен контрол на болести.

InVigor1122

Leave a Comment