„Обичайните заподозрени“ с концерт на 1 септември в най-любимия си град

Обичайните заподозрени

На 1 септември Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ ще изнесат концерт в най-любимия си град и на най-прекрасната сцена в Пловдив – тази на Античния театър. Началото е в 20.30 часа.

 Музикантите ще пристигнат в Европейската столица на културата за своята последна спирка от турнето „Пет летни концерта, без да броим зимния“.  Спектакълът ще съвпадне и с откриването на Есенния салон на изкуствата – най-мащабния форум в Пловдив, който включва ежегодно десетки изложби, концерти, театрални представления, оперни спектакли, представления за деца и много други.

Очаква се на грандиозния концерт да се появи и специален гост, който все още се пази в тайна. А кои са обичайните заподозрени? Те са четиримата любими на публиката в цяла България: китаристът на ФСБ Иван Лечев, Стоян Янкулов – ударни и перкусии, Веселин Веселинов (Еко) – бас, контрабас, втората китара е Мирослав Иванов.

Пловдивската публика ще чуе хитове им „Десет и половина“, „Към“, „Едно“, „Аз ли съм, или не съм“ и най-вече обичаното от малки и големи парче „По-полека“.

Билети за концерта се продават на касата на „МаскАрт“ в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред общината, ТИЦ до Римския стадион, каса Античен театър, както и в цялата мрежа на Ивентим.бг.

 

Leave a Comment