Мария Габриел ще открие Bulgarian Digital Week в Пловдив

bulgarian digital week - maria gabrielБългарският комисар по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел ще открие седмицата на дигиталните технологии – Bulgarian Digital Week. BDW ще проведе по време на 75-тото издание на Международния технически панаир в Пловдив от 23-ти до 28-ми септември.

През септември в Града под тепетата ще се проведе седемдесет и петото издание на Международния технически панаир Пловдив. Тази година организаторите са решени да направят събитието още по-атрактивно и модерно, като за целта основен акцент в програмата му ще бъде Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 – на която ще бъдат представени последните иновации в областта на информационните технологии и телекомуникациите.

Програмата на това мащабно събитие е наситена с атрактивни събития, които се окачва да привлекат интереса на над 30 000 посетители тази есен.

В Digital Expo се очаква да вземат участие над 600 водещи компании от страната и чужбина. Всяка от тях ще има специално изграден модерен щанд, където ще представи своите продукти.

По време на дигиталната седмица ще се проведат 13 конференции, които ще засегнат проблемите и дигиталните решения в сферата на дигиталните технологии, интернет маркетинг, умните градове, стартъпите, логистиката и т.н. В тях участие ще вземат едни от най-извените специалисти с дългогодишен опит. Очакват се над 250 лектори.

Посещението на 13-те конференции ще бъдат с  безплатен вход за всички записали се до 10-ти септември.

Организаторите са подготвили и специално дигитално шоу, на което ще бъдат представени някои от най-интересните изобретения в областта на роботиката, нанотехнологиите, VR и др. Официалният сайт на събитието е https://bdw.bg/

 

 

 

Leave a Comment