Нов сайт популяризира винени турове в България, Гърция и Италия

Екатерина Христова представи платформа та за винен туризъм в Пловдив

Екатерина Христова представи платформа та за винен туризъм в Пловдив

Интерактивната карта за винени турове в България, Гърция и Италия Winetrips.eu бе представена в Пловдив. На стилното събитие, което се състоя в Малката базилика, присъстваха повече от 30 представители на винарски изби и хотели от региона, специалисти по виното от местни и държавни институции и експерти.

Winetrips.eu е мястото, където търсещи и предлагащи винени удоволствия се срещат. Затова идеята на платформата е да обедини на едно място и да популяризира дестинациите, където винените туристи могат да открият не само винарски изби, ресторанти, хотели, но и популярни туристически обекти, активности и събития.

Платформата предлага различни идеи и насърчава създаването на винени турове в България, Гърция и Италия. Онлайн регистрирането на обектите и представянето на различните туристически преживявания е напълно безплатно, заяви Екатерина Христова, организатор на проекта от българска страна.

Чрез участието си в Winetrips.eu българските винарни, заведения и места за настаняване, които предлагат винен туризъм, ще имат възможността да намалят разходите си за дистрибуция на своите продукти, защото ще имат още един канал за реклама, който ще им позволи да привличат клиенти директно в обектите си, където да продават своите продукти, обясни Христова. По думите ѝ, това би помогнало на винените и туристически обекти с акцент върху виното да намират нови клиенти и да създават емоционална връзка с тях. Проучване показва, че основната причина винените туристи да пътуват и да посещават изби е търсенето на нова емоция и хубаво преживяване, обясни Христова. Чрез Winetrips.eu запалените търсачи на винени изживявания имат възможността да изследват и споделят преживявания.

Leave a Comment