Четири изложби тази седмица в Международния панаир в Пловдив

панаир "Медикус, Денто, Галения"Последно поколение новости от медицината, стоматологията и фармацията показват над сто фирми от 16 държави на изложбата „Медикус, Денто, Галения 2019“. Форумът бе открит днес в пловдивския панаир от зам.-министъра на здравеопазването Бойко Пенков и д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив.

„Медикус, Денто, Галения“ отговаря на тези нагласи, като дава възможност на специалистите на едно място да намерят всичко – иновативни експонати, интересни презентации, делови срещи“, заяви Соколов при откриването на 25-ото издание на деловия форум, който продължава от 16 до 19 октомври.

Над 30 иновативни продукта с приложение в стоматологията и медицината демонстрират навлизането на модерните технологии в терапията и профилактиката. Очаква се те да привлекат повече от 4500 посетители и специалисти. Изложбата е разположена в палата 2 и може да бъде разгледана от 9 до 18 ч., а в последния ден – до 14 часа.

С билета от 5 лв. посетителите могат да разгледат и други паралелни програми в панаира като специализираната изложба „Цветна есен“ (16-20 октомври), Панаира на колекционерите „Булколекто“ с Европейска филателна изложба (17-20 октомври), международни киноложки изложби и финали за Световната киноложка купа (19-20 октомври).

Leave a Comment