Медиите отказали на Вежди Рашидов интервю срещу „примитива“ Пеевски

Вежди РашидовВсички български медии отказали на Вежди Рашидов интервю, в което той щял да говори срещу Делян Пеевски. Това разкри скулптора и бивш министър на културата пред бТВ. Рашидов се почувствал изключително засегнат от текст за него в „този античовешки вестник“, „тази помия“ в. „Уикенд“. Той е собственост на несполучилия шеф на ДАНС. В публикацията, според която Рашидох ходел по проститутки в „Бояна“, имало снимки на внуците и на децата му.

„Аз съм на 62 години и едно 30-годишно милионерче решава да ми гради образ“, възмути се Рашидов.

Той разказа, че първо позвънил на майката на Пеевски – Ирена Кръстева, която познавал като жена „със симпатичен характер“. Тя го посъветвала да съди „Уикенд“. „По кой закон, как да го съдя“, попита скулпторът. „Делото ще се влачи 3 години и накрая ще глобят Пеевски с 500 лева“, видя събеседникът. Друго щеше да е, ако медиите в България знаят, че могат да си санкционират с 1 милион лева, убеден е Вежди Рашидов.

След разговора с Кръстева, той започнал да търси всички журналисти, които познава и които не са малко. „Потърсих коя ли не медия да ми даде трибуна да говоря срещу Пеевски и всички, до една, ми отказаха“, повтори изумен от влиянието на „това дете, този примитив“ Делян.

Скулпторът смята, че Сотир Цацаров трябва спешно да се заеме с разследване върху парите на Пеевски. Той не може да разбере как човек на толкова млада възраст може да има толкова милиони. И още как така се случва, че всеки, който е приближен до Ахмед Доган придобива пари и власт.

Скулпторът бе категоричен, че въпреки всичко ще заведе дело срещу вестника на Пеевски.

Leave a Comment