Студенти от ПУ с благотворителен концерт за Митко

благотворителност„Клуб на мениджъра“ към икономическия факултет на Пловдивски университет (ПУ) „Паисий Хилендарски“ организира благотворителен концерт. Той ще се състои на 01.12.2019г. от 18:00ч. в Дом на културата „Борис Христов“, гр. Пловдив. В програмата ще се включат много талантливи студенти на ПУ и други позитивни хора и ансамбли.

Концертът е в подкрепа на Димитър Щилиянов. Митко е на 20г. от град Сливен.

През май 2018г. е диагностициран със Сарком на Юинг, който е засегнал гръдната кост. Момчето минава операции, редица химио и имунотерапии и в началото на тази година постига ремисия.

Щастието не продължава дълго…

През юли ракът се завръща, този път в гръбначния стълб, и се развива бързо!

И този ад за Димитър  започва отначало, но благодарение на адекватната реакция на лекарите в Пловдив, той е стабилизиран, бавно започва отново да мечтае и да се усмихва.

Отново с помощта на лекуващия лекар в Пловдив, откриват клиника във Виена-Австрия, където обещават иновативно лечение с много добра прогноза.

„Но средствата за това лечение са непосилни за семейството, а лечението е силно необходимо на това момче, за да се радва на живота“, пишат до медиите студенти от „Клуб на мениджъра“.

Билетите са на цена 10лв., могат да бъдат закупени на място или с позвъните на телефон 0885138121.

„Ще се радваме да бъдете с нас и заедно и да подкрепим една кауза,която си заслужава!

Нека върнем мечтите на Димитър и семейството му!“, пожелават си студентите.

Нека бъдем НАДЕЖДА ЗА ДИМИТЪР❗

Leave a Comment