МЗХГ събира бизнес делегация за посещение на земеделския панаир в Бурса

В рамките на Земеделския панаир в Бурса ще се проведе и 18-ят Международен панаир за земеделие, семена, фиданки и млечна промишленост, както и 13-ят Международен панаир за животновъдство и оборудване.

Международното изложение в град Бурса е едно от най-големите земеделски изложения на територията на Турция, организирано със съдействието на турското Министерство на земеделието и горите. Изложението е разположено на площ от 75 000 кв.м. в седем отделни зали, като се предвижда участието на почти 300 местни и чуждестранни фирми, както и около 250 000 посетители. Поканени са търговски делегации от над 50 държави.

В обхвата на изложението са механизация в земеделието и технологии; технологии в оранжериите; системи за напояване; лекарства, използвани в селското стопанство; семена, разсад, фиданки и градинарство; биологично земеделие , оборудване и услуги за земеделието; агроинформатика; млечни продукти и други.

Пътуването ще се извърши със самолет по маршрут София – Истанбул – София и с автобус по маршрут Истанбул – Бурса – Истанбул. Разходите за пътуването със самолет по маршрут София – Истанбул – София, квартирни и дневни са за сметка на участниците, а разходите за превоз с автобус по маршрута Истанбул – Бурса – Истанбул са за сметка на Министерството на земеделието, храните и горите.

Leave a Comment