Пловдивският панаир отложи ловното, цветното и други изложение

Панаир - Природа, Лов, РиболовПролетните изложби от календара на Международен панаир Пловдив, които трябваше да се състоят от 25 до 29 март 2020 г.,  ще бъдат осъществени на нови дати заради настоящата епидемиологична обстановка в България. става въпрос за „Природа, лов, Риболов“, „Цветна пролет“, италианския фестивал за красота и прически, киноложката изложба.

Промяната е във връзка с Решение на Министерския съвет от извънредно заседание на 08.03.2020 г., както и със Заповед № РД-01-117/08.03.2020 г. на Министъра на здравеопазването с цел допълнителни предпазни мерки относно заболяването COVID-19.

Международен панаир  Пловдив ще пренасочи своите прояви за следващ период, въпреки че бяха планирани сериозни превантивни мерки за гарантиране на безопасността на участниците.

Всяка година близо 300 фирми и над 30 000 посетители от страната и чужбина се включват в  пролетните изложби. Интересът  на бизнеса, специалистите и масовата публика тази година е още по-голям, затова скоро  ще бъдат обявени нови дати за тяхното провеждане.

Leave a Comment