НССЗ с онлайн семинар за изискванията при търговия и износ на пчелен мед

базар на медНационалната служба за съвети в земеделието (НССЗ) и по-точно териториалният й офис в Бургас, заедно с БАБХ, организират онлайн семинар на тема „Нормативни изисквания при вътрешнообщностна търговия и износ за трети страни на пчелен мед и пчелни продукти„. Той ще се проведе утре, 16 юли, от 13:30 до 15:30 часа.

Лектори ще са д-р Е. Драганова, дирекция „Контрол на храните“ в БАБХ и Валентин Бялков, експерт от ТОО-Бургас към НССЗ.

Основните цели на уебинара са да запознае участниците с изискванията при търговия с пчелен мед и пчелни продукти; да подпомогне стопаните при реализация на тяхната продукция; да даде възможност на земеделските стопани да зададат своите въпроси и да получат компетентен отговор; да се обмени опит с други земеделски стопани, работещи в сектор „Пчеларство“.

Участието в уебинара е безплатно. Желаещите да се включат в него трябва да се регистрират на следния линк: https://forms.gle/Xw7z7Jf8jn8mxM9eA или да изпратят на e-mail: eliza@naas.government.bg следната информация: име и фамилия, e-mail адрес и качеството, в което се регистрирате (земеделски стопанин, съветник, научен работник, студент, представител на неправителствена организация, друго).

Ако имат въпроси, които желаят предварително да зададат към лектора, могат да го направят чрез регистрационната форма или на горепосочения имейл. Линк за достъп до уебинара: https://us02web.zoom.us/j/84767753824.

 

Leave a Comment