Доц. Мангъров идва в Пловдив

Д-р Атанас Мангъров

Д-р Атанас Мангъров

„COVID-19 в настоящето и въпросът за бъдещето”  ще бъде тема на среща-дискусия, с участието на доц.д-р Атанас Мангъров. Поканата за гостуването му в Пловдив  е на заместник-председателя на ПП АБВ Владимир Маринов.

„Доцент Мангъров нееднократно е показал, че подкрепя всеки, който организира дискусия по темата за COVID-19. Имаме общи виждания по темата за заразата, затова го поканих. Основен говорител ще бъде именно той. Пред пловдичани доц. Мангъров ще има възможност да изрази гражданска и професионална позиция, а хората да чуят още един анализ на това как точно се развива пандемията у нас”, обясни Владимир Маринов.

Срещата-дискусия ще бъде на 28 октомври/сряда/ от 18:00 часа в Голямата конферентна зала на Дома на културата ”Борис Христов”.

Доц. Мангъров има много поддържници в страната, но също така е обединил срещу себе си огромна група хора, които откровено и дори яростно мразят противопоставянето му на официалните мерки срещу Ковид-19. Той е общият знаменател и на почти цялата лекарска гилдия, за която четирите „Д“-та са като кодекс. В неделя по бТВ доц. Мангъров безгрижно размаха маската си за еднократна употреба, която извади от джоба си (без да е в найлонов плик) и каза, че я използва от септември.

Доц. Мангъров е завършил като отличник пловдивската английска гимназия в края на 70-те години през 20 век.

Leave a Comment