БАСФ Оферта Житни Култури 2021: ТОП Промоции и премиера на Ревистар® Флекс

 

Ревистар Флекс, БАСФ

Ревистар® Флекс – Новият фунгицид за житни култури с най-новият Триазол Ревизол®, създаден за да надгради постигнатото с Капало® и Танго® Супер. Фунгицидът, който Визионерите ще приложат и в технология ще постигнат по-добри резултати!

Ревистар® Флекс пакет за 250 дка, съдържа 2 фунгицида с неоспорими предимства, чието съвместно приложение води до високоефективна и устойчива защита на житните посеви.   Предимствата на Ревистар® Флекс надграждат фунгицидната защита с добавена стойност. За по-високи добиви и по-високи приходи в Агробизнеса в България!

Ревистар Флекс Промоция 2021

През 2021 ще можете да опазите житните посеви с Ревистар® Флекс на препоръчителна цена от 3.99 лв/дка.

Със закупуването на Ревистар® Флекс получавате специална Промоция – между 10 и 15% по-добра цена на Приаксор®, Диамант® Макс и Дует® Ултра.

При закупуване на Ревистар® Флекс с Приаксор® и/или Диамант® Макс за същите площи, получавате 10% кешбек от препоръчителните цени. Кешбек ваучера може да намерите на всеки кашон Ревистар® Флекс.

С приспадане на кешбек ваучера получавате Приаксор® на изключителна Промо кешбек цена от 3,90 лв/дка и Диамант® Макс от 4,05 лв/дка.

И още при закупуване на Дует® Ултра с Ревистар® Флекс пакет и/или Приаксор® за същите площи получавате 15% по-ниска Промо цена на Дует® Ултра от 2,30 лв/дка.

Ревистар® Флекс в технология с продуктите на БАСФ ще даде сигурността, от която се нуждаете.  Защото офертата на БАСФ през 2021 е толкова по-добра от всяка друга година, колкото е по-добър е Ревизол® от всички познати триазоли досега!

Промоция, БАСФ, Ревистар

Повече информация за промоциите може да намерите на: https://bit.ly/3aCMWuW

Leave a Comment