Направете най-добрият избор с втори фунгицид от БАСФ, за да постигнете по-високи добиви и печалби!

БАСФ портфолио в житни култури за Добив Плюс и Приход Плюс

пшеницаКлиматичните условия през тази година са много предизвикателни. Валежите са сериозна предпоставка за постигане на висок добивен потенциал, но са изключително подходящи и за развитие на гъбни болести. Много често си задаваме въпроса как да опазим житните посеви и всички вложения, които сме направили през годината? С правилния избор на втори фунгицид освен защита от болести може да подобрим и физиологията на растенията, което съвсем естествено води до по-високи добиви и приходи.

Приаксор® – Фунгицидът на Бъдещето днес

Приаксор® е фунгицид от нова генерация, който наложи нов стандарт в борбата с болестите в житни култури. Приаксор® осигурява отлична защита, подобрена физиология и ПО-ВИСОКИ ДОБИВИ! Приаксор® приложен във флагов лист опазва посевите, стимулира фотосинтезата и спомага за преодоляване на стресовите фактори. Не случайно Приаксор® е най-предпочитаният* SDHI фунгицид от годината на примиерата до днес, вече 3та поредна година. През 2020 Приксор® е приложен на повече от половината* площи третирани с SDHI фунгицид в България!

приаксорПриаксор® е комбинация от 2 активни вещества, най-мобилният SDHI – Xemium®, и добре познатият стробилурин Пираклостробин F500. Уникалната мобилност на Xemium® осигурява защита и на новия прираст, това е важно предимство през периоди, когато вегетативния растеж е интензивен. Приаксор® е продукт от концепцията AgCelence и двете активни вещества подобряват физиологията, това означава здрави и чисти посеви. Приаксор® допринася за по-добро изхранване на класовете и зърната, което съвсем естествено поставя основата за по-високи добиви и печалби.

Приаксор® приложен като втори фунгицид допринася за:

  • Контрол на всички икономически важни болести
  • Уникална мобилност в растението за защита и на новия прираст
  • По-лесно преодоляване стреса
  • По-добра физиология и по-наситено зелени растения
  • По-добре изхранени класове
  • КАТЕГОРИЧНО ПО–ВИСОКИ ДОБИВИ

И още: през 2021 г. Приаксор® е на Промо кешбек цена 3,90 лв/дка без ДДС при доза 75 мл/дка и при закупуване с Ревистар® Флекс за същите площи.

Прочети още: Приаксор – Бъдещето днес в растителната защита

Портфолито на БАСФ предлага различни иновативни и едновременно рентабилни решения за второ фунцидно третиране. Изборът на продукт трябва да бъде направен според потенциала на полето. Ако се стремим към максимални добиви и по-високи приходи изборът е фунгициди от висок клас с регистриран физиологичен ефект – Приаксор или Диамант® Макс. Ако искаме ефикасен фунгицид и не търсим добавена стойност – правилният избор е Дует® Ултра.

Диамант® Макс е най-предпочитаният* стробилуринов фунгицид

Диамант® Макс е фунгицид от концепцията AgCelence, за сигурна защита от болести и по-активна физиология.

Възползвайте се от промоционалната оферта в последната** година на продажби и закупете Диамант® Макс на Промо кешбек цена от 4,05 лв/дка без ДДС, при доза 120 мл/дка и при закупуване с Ревистар® Флекс за същите площи.

Дует® Ултра е универсалният фунгицид с най-високо съдържание на Епоксиконазол

Подходящ е както за първо и второ третиране, така и за трето третиране, когато се борим с фузариум.

Дует® Ултра е на специална промоция през 2021 г, последната** година за продажба.

Ако за първо третиране сте избрали Ревистар® Флекс и/или Приаксор®, а за второ Дует® Ултра, благодарение на промоционалната оферта ще получите Дует® Ултра от вашите дистрибутори на промо препоръчителна цена от 2,30 лв/дка без ДДС, при доза 60 мл/дка.

Ако в миналото загубите се асоциираха единствено с добив под средния, то днес е ясно, че най-големите загуби са тези от пропуснатите ползи, причинени от невъзможността на растенията да достигнат пълния си добивен потенциал! Затова е важно да инвестираме в правилните полета, които имат висок добивен потенциал.

С продуктите на БАСФ може да постигнете Добив Плюс за Приход Плюс!

*Източник: Вътрешни данни и Клефман 2020 г.

**Срок за употреба и вписване в дневниците за РЗ: Диамант® Макс: 31.10.2022 г.;  Дует® Ултра: 19.10.2021 г.

Прочети още: БАСФ представи реални решения в растителната защита при житни пред 350 земеделци

 

 

Leave a Comment