Синджента България стартира специализиран YouTube канал за зеленчукови семена

Синджента - видеаSyngenta Зеленчукови Семена е името на новия специализиран YouTube канал на Синджента за България. Следвайки мисията си да осигуряват на производителите не само качествени семена, а и подкрепа за щадящо и ефективно земеделие, от Синджента ще предоставят допълнителна видео информация на български език.

Целта на канала е директна комуникация със зеленчукопроизводителите по проблеми, които са пряко свързани с дейността им. Видео материалите в канала отговарят на въпроси относно отглеждането на зеленчуци с конкретни насоки и съвети.

Синджента YouTube channel Syngenta Bulgaria_2YouTube каналът, който голяма част от българските производители вече познават, Syngenta Bulgaria остава основният канал на компанията за страната. В него ще продължава да се публикува информация за зеленчукови култури, но фокусът ще бъде върху новостите в сферата. В новия канал, от друга страна, освен актуални материали за нови продукти, ще се публикуват и много по-подробни и обяснителни видеа.

Темите включват въпроси и отговори за успешно производство, съвети за оптимален добив, мнения, споделени от производителите, както и отразяване на събития и онлайн презентации.

Зеленчукопроизводителите могат да очакват редовно публикуване на видео материали по темите. Добре дошли са да се абонират за канала, за да не изпускат новини и ценни насоки.

Допълнителна информация за ефективно зеленчукопроизводство може да бъде намерена и в блога на Синджента.

Leave a Comment