„Господари на ефира“ съди Сидеров за 20 000 лв.

Лидерът на „Атака“ ще отговаря пред съда защо нарече Мария Игнатова „проститутка“, а екипа на предаването „измекяри“
Магърдич Халваджиян

Магърдич Халваджиян се отказа да съди Сидеров във Великобритания

Продуцентът на „Господари на ефира“ Магърдич Халваджиян е внесъл Софийския районен съд граждански иск за за обезщетение от обиди и клевети, нанесени му от от лидера на Атака Волен Сидеров. Сумата, която ще търси продуцентът е 20 000 лева, съобщиха от „Глобал филмс“ ООД, цитирани от „Стандарт“.

Причината е исковото дело са „грубите обидни и клеветнически твърдения на Волен Сидеров срещу Магърдич Халваджиян, отправени от ефира на Телевизия „Алфа“ на 23 и 30 юни“.

Лидерът на Атака бе изключително нецензурен и неуправляем в нападките си към предаването, водещата Мария Игнатова и продуцента Халваджиян. Първо той нарече Игнатова „проститутка“, а екипът в „Господарите“ „измекяри“.

А после продължи от ефира на телевизията на „Атака“ – „Алфа“ така: „Продуценти… Халваджиян, Бозаджиян… Всички тези играчи, лапачи – защото друго не ги интересува освен парите, те сега плачат като вдовица за вибратор. Плачат, защото са им отнели кокалчето. Искат да се върне Бойко, който им даваше в устичката парички и те му ръкопляскаха. Те бяха безкритични към него.“

Със завеждането на делото Халваджиян обори сам себе си, тъй като в началото на юли бе заявил, че ще съди Волен Сидеров за 4 милиона паунда във Великобритания. Тогава той уточни, че предпочита да води делото в чужбина, тъй като ако е у нас може да получи обезщетение в размер на (само) 20 000 лева. Така и не става ясно, защо продуцентът се е отклонил от първото си намерение, още повече, че бе обещал да дари на детски домове получената сума.

Leave a Comment