Предстоят два форума за градинари – на ИЗК „Марица“ и ИнтелиФреш 4.0

ДоматиВ следващите дни предстоят два полезни форума за градинари.

Утре, 5 октомври, от 13:30 часа в конферентната зала на Института по зеленчукови култури (ИЗК) „Марица“ в Пловдив ще бъдат изнесени две лекции, които могат да се проследят и онлайн тук: https://us02web.zoom.us/j/85052684617 Meeting ID: 850 5268 4617, Passcode: 858579.

Лекциите са в помощ на градинари, земеделци и зеленчукопроизводители.

По темата „Ботаническите продукти за растителна защита като зелени пестициди – алтернативна възможност за контрол на неприятелите при зеленчуковите култури” ще говори доц. д-р Винелина Янкова, ИЗК „Марица“.

Втората тема е: „Способи в градинарството за подобряване на почвеното плодородие и превенция на растенията от болести и неприятели“. Лектор ще бъде гл. ас. д-р Цветанка Динчева, ИЗК „Марица“.

На 11 октомври (вторник) ще се проведе InteliFresh 4.0 в Интер Експо Центъра в София. На него ще бъдат представи разнообразни решения в градинарството, насочени към по-голяма производствена ефективност и по-добра пазарна ориентация. Четвъртото издание на престижния бизнес форум ще срещне производители на плодове и зеленчуци с водещи търговци в страната, преработватели, както и с доказани доставчици на технологии и услуги.

Събитието се организира от ИнтелиАгро с подкрепата на Посолството на Кралство Нидерландия.

Другият сериозен акцент в InteliFresh е търговията. Развитието на потребителски нагласи и тенденции в магазинната мрежа в страната ще е в основата на конферентната част от програмата.

InteliFresh ще предостави на своите гости възможности за преки бизнес контакти с всички компании на форума в специално обособените две зони за B2B срещи.

Регистрациите за InteliFresh 2022 са в ход на www.agroevents.eu.

Leave a Comment