Катрин и Майкъл фалираха брака си

Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас

Катрин и Майкъл по-щастливи разделени?

Великолепната Катрин Зита-Джоунс се развежда с впечатляващия Майкъл Дъглас! Или той с нея? Не е ясно. Новината обходи днес света и бе прочетена от милиони почитатели на таланта, красотата и сексапила на двойката. 12-годишният им брак изглеждаше непоклатим и завинаги. Суеверно потвърждание на това беше фактът, че са родени на един и същ ден в календара – 25 септември, но с тази подробност, че когато Майкъл се е влюбвал за пореден път в горещите си 25 години, Катрин се е раждала.

Слуховете за раздялата им се появиха, когато 43-годишната актриса се появи сама на премиерите на филма „БСП – Бесни страшни пенсии 2“ в Лос Анджелис. Още тогава първата работа на репортерите беше да се вторачат в семейното имущество и „Мирър“ да публикува днес, че битката няма да е за чувства, а за 300 милиона долара.

Актьорското семейство преодоля проблемите с рака на Дъглас в 4-и стадий и биполярното разстройство на Джоунс, но изглежда двамата няма да се справят с брачната криза.

„Бракът на Катрин и Майкъл приключи“, е разкрил източник, близък до звездната двойка, за сп. „Стар“, което излиза с корица за развод на Зита-Джоунс и Дъглас.

Според източника, цитиран от списанието, Катрин Зита-Джоунс се бори да спаси брака си, но на Майкъл Дъглас му е дошло „до гуша“ от нейните промени в настроението, гневни изблици, тайно пиене и капризи и иска да се измъкне от този ад.

Leave a Comment