Богдана Карадочева ще съди Костадин Чакъров заради баща си

Богдана КарадочеваБогдана Карадочева заяви пред ТВ7, че вече е завела дело и ще съди бившия съветник на Тодор Живков Костадин Чакъров. Причината е, че наскоро той каза пред същата телевизия, че баща ѝ Иван Карадочев бил вкаран от народната власт в затвора, защото бил любител на жените. Но го вкарали в някаква интрига и той посегнал на 14-годишна. „Затова го вкарват в лагера и той там умира“, обобщи тогава Чакъров.

„Баща ми няма гроб, а този човек говори…“, горчиво се възмути една от най-любимите естрадни изпълнителки от близкото минало. Тя показа документи от времето, когато Иван Карадочев е бил съден. Обвиненията срещу него са смешни – че бил обещал на съветски гражданин палто от кожи, но му върнал капарото и с обяснението, че не може да намери такъв материал. Друг мотив – бил продавал кожите скъпо. Още един – обичал да флиртува с млади момичета.

Карадочев бил осъден на една година затвор, но две седмици, след като влязъл зад решетките, починал. Като причина за смъртта му са посочени диабет и ацидоза, но според Богдана той е бил убит.

 

Leave a Comment