Нахранете житните семена преди сеитбата и те ще се отблагодарят

 Тотал Кер съдържа необходимите хранителни вещества за силен старт на посева
С Тотал Кер растенията формират по-мощна коренова система

С Тотал Кер растенията формират по-мощна коренова система

Високите добиви от единица площ стават все по-задължително условие за добрите стопани. Чрез тях например може да се понижи теглото на увеличаващите се от година на година ренти. Компанията Лебозол® предлага решение – нахранете житните семена непосредствено преди сеитбата, за да видите как растенията ще ви се отблагодарят с добиви. За целта фирмата предлага продукта Тотал Кер®. Той се прилага по време на обеззаразяването, а дозата му е 2-3 литра/на тон семена.

Третирането на семената с Тотал Кер® помага за бързото покълване на семената и въобще за развитието на младите растения. Пропускливостта на семенната мембрана се увеличава, хранителните вещества в почвата се усвояват максимално, тъй като се създава зона с висока концентрация в близост до младите корени.

Големите плюсове на Тотал Кер® са, че осигурява равномерно разпределение и по-добро прилепване на обеззаразителя. Продуктът се грижи за балансираното хранене в началната фаза на развитието на растенията. Опитите са доказали, че той ускорява кълняемостта и подпомага равния и бърз старт на семената. Тотал Кер® стимулира развитието на силна коренова система, благодарение на което житните растат здрави, издържливи и естествено защитени от неблагоприятните агрометеорологични условия.

Тотал Кер® е богат на усвоим фосфор, еднакво достъпен за всички семена. Препаратът съдържа също достатъчни количества азот и калий, за да подпомогне старта на житните.Съдържа 100% EDTA хелатирани посев пшеницамикроелементи  – стабилни и усвоими при всички видове почви и в широк диапазон на почвените PH стойности.

Освен това съдържа пълен набор от аминокиселини и пептиди, които директно изграждат фитохормоните. А това гарантира мощното му антистресово действие.

За Лебозол® Дюнгер ГмбХ 

Фирма Лебозол® Дюнгер ГмбХ е със седалище в Елмщайн. повече от 20 години компанията специализира в разработките на течните торове за листно хранене. Чрез комбинацията „продукти с консултация“ Лебозол си извоюва водеща роля както в Германия, така и зад граница в редица европейски страни. Продуктите Лебозол® днес се разпространяват и употребяват в цяла Европа. Както в Европа, така и у нас дружеството осигурява компетентна и индивидуална консултация от аграрни специалисти с професионален опит за ориентирано към клиента обслужване и техническа поддръжка при употребата.

Фермерите от Южна и Югозападна България могат да търсят експерта по консултации и продажби в Лебозол® Николай Чирлов на +359 (0) 885 699 755 и n.chirlov@lebosol.bg

 

 

 

Leave a Comment