Благотворителност за Ани с песни, картини и вино

Емил Анчев – "Конкуренти"„Дай ми време“ изпя тази вечер вокалистът на „Конкурент“ Емил Анчев по време на благотворителната вечер за събиране на средства за лечение на съпругата му Ани. Специално за младата жена – майка на две деца, талантливи пловдивски художници – автори на 17 платна, почетоха събитието. Ани е с тежка диагноза. Успешна операция ѝ е дала шанс за по-дълъг живот, но е необходима още една интервенция в Турция. Точно за такива моменти е валидна сентенцията, че можеш да си купиш живот с пари. Сигурно и затова Емил започна камерния концерт с песента „Дай ми време“.

благотворителна разпродажба на картиниБлаготворителната разпродажба на картините на Лили Кичукова, Васил Стоев, Вихра Григорова, Моника Роменска, Атанас Маринчешки и още няколко известни имена събра десетки бизнесмени на коктейл с бяло, червено и розе в новия италиански ресторант на „Пещерско шосе“ Osteria Rosmarino. Инициатор и спонсор на на събитието бе Милко Цветков, собственик на „Вила Юстина“ и „ТМ Инокс“.

Именно на пленер в парк лозето на „Вила Юстина“ художниците създадоха творбите си в един юнски ден. „Бяхме на хълма при бялата кула, а надолу природата се стелеше с неописуеми цветове и изящество“, припомни си Лили Кичукова.

АгроПловдив пожелава на Ани да бъде здрава и да види как растат децата ѝ. И да остарее без да разбере.  

Милко Цветков инициира събитието

Милко Цветков инициира събитието

 

 

Leave a Comment