Уцелете десятката с БАСФ

Нова година, нов сезон, нов късмет

БАСФ, открит ден в ТихомировоВсяко ново начало е изпълнено с новогодишни обещания и добри намерения. На старта на новия сезон сме изпълнени с енергия и нов заряд за предстоящите предизвикателства.

Ние от БАСФ оставаме верни на имиджа си винаги да сме в крак с вашите нужди и да предлагаме актуални продукти и изненадващи предложения.

Новата 2016 година за всички нас ще бъде освен високосна, и много специална, защото ние от БАСФ ще продължим да залагаме на изпълненото със символика число 10. Година след емблематичния 10 годишен юбилей от новото начало на Агроотдела ще ви помогнем буквално да Уцелите десятката с офертата ни в житни кулутури.

Началото ще поставим с нов продукт, който пазарът очаква от 10 години. Новият Голям хербицид за житни култури  Биатлон® 4D ще бъде в България през 2016. Хербицидът е доказан в Германия с четирите си измерения: 1D. Изключителен контрол на над 80 широколистни плевели, включително трудни за контрол от други хербициди като великденче, мак, теменужка, лапад, метличина; 2D. Регистрация от 3-ти до флагов лист; 3D. Гъвкавост спрямо климатичните условия; 4D. Отлична смесимост с други продукти.

Хербицид на Европейско ниво, за който за вас нашите партньори успяхме да договрим отсътпка от 10 % в цената ако бъде закупен с фунгицид на БАСФ: Капало, Танго Супер, Дует Ултра, Диамант Макс, Алегро.

Освен новите продукти и тази година ще ви предложим Изборът на познвачите Танго Супер с 10 % по-ниска цена до 15 април 2016 г. Най-дългата защита от болести от 5-6 седмици в комбинация с неповторимата СК формулация с газова фаза ще можете да закупите изгодно и през тази година.

Помислили сме и за тези от Вас, които имат проблеми със смесено заплевеляване. Ефикасен срещу властка и овсига- Палас също ще бъде с 10 % отстъпка в цената ако бъде закупен с фунгицид на БАСФ.

И защото заедно винаги е по-хубаво, според проблемите на полето можете да оформите промо пакет: Танго Супер + Биатлон 4 D или Танго Супер +Палас, Промо пакети до 15 април с 10 % отстъпка във всеки от двата продукта.

Любимият 10 % бонус пакет Дерби и Дует също ще намери място в годината на 10-ките. Дует Ултра с най-много епоксиконазол на Ултра цена и Дерби Дупер Едно с подобрена формулация и регистрация в ечемик.

Ако заложите на избора за фунгицид на немските фермери имаме в портфолиото си Капало-Еталон в Германия, с уникалната Stick&Stay формулация и Диамант Макс- най-иновативният фунгицид от премиум линията AgCelence.

10 е космическото число, затова за нас от БАСФ и за вас нашите партньори 2016 година ще бъде годината на 10-ките. Изберете продукт от офертата ни в житни кулутури и Уцелете десятката!

Желаем Ви успешен сезон!

Още информация прочетете в електронната страница на БАСФ ТУК

 

 

 

 

Leave a Comment