Честито Рождество Христово!

Честита Коледа, честито Рождество Христово!

коледна елха в ПловдивНека днес да си пожелаем повече светлина в дните напред!

Нека ни отмине сянката на жестокия вирус, който ни раздели за кратко или завинаги с приятели, познати и роднини. Най-напред това, тъй като сме все още далеч от свободата и безгрижието на предишния живот.

Когато седнем днес на Коледната трапеза, да си спомним за какво се събираме. Не е само, за да хапнем и да пийнем, а за да сме заедно.

Не е само да си припомним нещо весело от миналото, а за да се огледаме добре и да видим, че всъщност много се харесваме. Че всеки от нас има нещо много симпатично и ценно, с което е неповторим. Събираме се, не за да си видим недостатъците, а фините красиви черти, които стават видими само с очите на любовта.

Събираме се на Рождество Христово, за да спрем препускащия живот в един човешки миг, в който не бързаме, не се страхуваме от нищо, забравяме амбициите си и се озоваваме в благословеното пространство на живота да сме тук и сега, и никъде другаде.

Затова нека да отворим сърцето си за Коледния дух, който влиза в домовете ни само веднъж в годината. Той носи любов, светлина и истини.

Весел празник!

Leave a Comment