Ревиона® – Новият фунгицид за лозя и овощни култури!

БАСФ, представяне на Ревиона

Премиерата на Ревиона® – последната иновация от БАСФ за трайни насаждения, се проведе преди няколко дни. Мащабното събитие беше посетено от водещи лозари и овощари от цялата страна. Изключителните характериските на Ревиона® представиха Мария Неделчева – Търговски мениджър на БАСФ България и Павлина Великова – Продуктов мениджър житни култури и трайни насаждения.

Интересът към Ревиона® беше голям и това не е случайно. Производителите разпознаха редица практически предимства, които ще им помогнат да се справят с икономически важните болести дори в променливи климатични условия.

Какви са предимствата на Ревиона®?

Ревиона® е най-новият фунгицид за трайни насаждения! Иновация осигурява по-добър контрол както на оидиум и черно гниене в лозя, така и на струпясване, брашнеста мана, ранно и късно кафяво гниене в овощни!

Ревиона® съдържа Ревизол® – Нова генерация триазол. Този триазол е по-ефективен, надежден и гъвкав, за приложение в множество култури, срещу широк спектър заболявания в различни климатични условия. Благодарение на активното вещество, Ревиона® притежава редица предимства, които водят до безкомпромисен контрол!

С Ревиона® получавате:

  • По-добър контрол на болести
  • Лечебно действие без аналог
  • Изключителна ефикасност в широк температурен диапазон – от 4°C
  • СК формулация с мултифункционална аджувант система
  • Единственият фунгицид с гъвкави дози според размера на листната маса
Ревиона® – По-добра и По-различна

„Ревиона® е по-добра в контрола на икономически важните болести! Работи успешно както срещу нерезистентни форми, така и срещу патогени развили резистентност – например брашнеста мана в лозя и струпясване в ябълки. Този фунгицид Ви осигурява и лечебно действие без аналог, това е голямо предимство в критични периоди.

Ревиона® може да се прилага спокойно в широк температурен диапазон, дори и при 4°C. Гъвкавото приложение Ви дава повече сигурност в променливи условия.

Ревиона® е с иновативна СК формулация с мултифункционална аджувант система. Тази надградена формулация повишава ефикасността! Ревиона® се усвоява изключително добре и се свързва отлично с растителните повърхности дори при променливи условия.“ – каза Павлина Великова.

Ревиона® е единственият фунгицид, в България, регистриран с гъвкави дози според площта на зелената листна маса

Мария Неделчева представи иновативния модел за изчисление на дозите:

„Тези гъвкави дози се изчисляват по метода LWA или т.нар Площ вертикална листна маса. LWA е по-прецизен начин за дозиране на продуктите за растителна защита във вертикално растящи култури.

Площта се изчислява чрез следните параметри: междуредово разстояние и височина на зелената листна маса без височината на стъблото. По този начин получавате правилната доза точно за вашето насаждение. Максимална защита с оптимална доза! За да изчислите дозите на Ревиона® използвайте специално разработеният онлайн Ревиона® калкулатор (виж в края на брошурата).

Всички тези предимства имат много силно практическо значение! Защото те Ви помагат да се справите с предизвикателствата! Ревиона® е новото професионално решение! Използвайте го!“

Вижте повече в брошурата Ревиона® 

 

Leave a Comment