Панаир Пловдив: Над 60% от изложбените площи за АГРА 2023 вече са заети

Общо 19 са изложенията в програмата на международния панаир догодина

Агра 20202023 се очертава като една много силна и разнообразна година в изложбения календар на Международен панаир Пловдив. Запазват се и се обогатяват традиционните деветнайсет големи международни изложения. Планират се и се разработват над 40 нови делови форуми. Международен панаир Пловдив продължава да инвестира в инфраструктура и услуги, за да се поддържа най-високото ниво в световната панаирна индустрия. С обновените зали и делови пространства Конгресният център на Панаира е предпочитано място за провеждане на симпозиуми, конференции, семинари, тренинги, културни прояви и мащабни международни събития.

Програмата за следващата година ще стартира с много силно издание на АГРА. Над 60% от изложбените площи вече са заети и се обработват още десетки запитвания на фирми за участие, съобщават от търговска дирекция на институцията. Изложбите ВИНАРИЯ И ФУДТЕХ, които се организират паралелно с АГРА 2023, ще бъдат с нови атрактивни визии. Засиленият интерес на български и чуждестранни производители и търговци очертава мащабно и успешно осмо издание на мегафорума за агробизнес, хранителна промишленост и винена индустрия. Събитието ще се проведе от 21 до 25 февруари 2023 година.

Месец април е планиран за специализираните изложби, посветени на индустриите за спорт, хоби и природосъобразен начин на живот. Национална трофейна експозиция ще отбележи 125 години от създаването на Съюза на ловците и риболовците в България. Във фокуса на редица изложбени събития са децата, тяхното здраве, образование и възпитание. Международен панаир Пловдив продължава традицията и отново ще бъде домакин на Европейския форум на субектите на социалната и солидарна икономика. Международни спортни федерации вече са направили заявки за провеждането на световни финали и състезания. Ранното лято е запазено за мащабните изложения на товарни автомобили и едрогабаритна техника. Есента е посветена на тежката индустрия, машиностроенето и иновациите. Специализираните изложби и международни фестивали за здраве, красота и мода са заложени през октомври.

 

 

 

 

Leave a Comment