В очакване на Даксър – последната иновация за житни култури

БАСФ не изневери на традицията и за поредна година анонсира лансирането на нов продукт по време на семинара на Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ)

Мария Неделчева, БАСФ„БАСФ е внедрила в България над 80 продукта в последните 15 години. Но през последните две години предизвикателствата са по-големи“, призна Мария Неделчева, търговски мениджър на БАСФ България, визирайки ограниченията от пандемията и военния конфликт в Украйна.

Тя припомни, че въпреки липсата на технически срещи и въпреки локдауните, БАСФ успя да замени добре известните епоксиконазол продукти с новото портфолио в житни култури, базирано на най-новия триазол – Ревизол.

„През 2021 г. внедрихме Ревистар Флекс. През 2022 г. Ревикеар. Казват, че земеделието е класика и традиция, но според мен, стъпило на класиката и традицията, българското земеделие търси новостите и ги внедрява. Българските земеделци наистина са иноватори“, поздрави участниците в срещата търговският мениджър.

Какво ще се случи през 2023 г.?

БАСФ ще предложи трети по ред Ревизол фунгицид в житни култури – Даксър.

„Можете да го очаквате следващата година. Даксър е Балансьорът за вашите растителнозащитни технологии, защото е широкоспектърен и ефикасен срещу икономически важните болести, много гъвкав откъм момент на третиране. И не на последно място, балансът на Даксър е този баланс, който всички търсим между вложения и добавена стойност от нашите полета“, пестеливо разкри Мария Неделчева.

Даксър – Очаквайте през 2023!

Leave a Comment