Изложбата „Винария 2023“ в пловдивския панаир ще е с по-различна локация

Винария 2018, Вила ЮстинаОстава малко повече от месец до началото на Международната изложба за лозарство и винарство ВИНАРИЯ 2023. Най-мащабното и очаквано събитие за лозаро-винарската индустрия в Югоизточна Европа ще се проведе от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив.

30-ото издание на форума ще посрещне изложители и посетители с нова визия и атрактивен дизайн на щандовете, творчески проектирани, за да откроят компаниите и техните продукти. Градът на виното и деликатесите е с нова локация в Палата №7, а технологичната зона се разпростира в Палата №11 на Панаирното градче. Почти всички площи и места вече са ангажирани за предстоящата юбилейна изложба. Отчита се ръст на  нови изложители и тенденция към връщане на стари участници. Постъпилите заявки са оптимистичен знак за много силна и съдържателна ВИНАРИЯ 2023.

Акцент на ВИНАРИЯ 2023 е организирането на  международните дегустации и конкурса „Златен ритон“, който се провежда в партньорство с Университета по хранителни технологии и Съюза на енолозите. Той се реализира съгласно критериите на най-авторитетните световни прояви в сектора. Затова призът носи допълнителен престиж на наградените изложители, като открива нови възможности за налагане на техните марки и изделия на пазарите.

ВИНАРИЯ 2023 ще бъде най-престижната сцена за презентации, дегустации и премиери на продукти, технологични решения, машини и съоръжения. Експозицията включва широка гама от прецизно селектирани напитки на световни марки и утвърдени български производители. Нови винени проекти и стартиращи изби ще представят собствени визии за тенденциите във винената карта на Балканите. Предстоят множество промоции на вкусове и аромати в спиртните и винените каталози от цял свят.

 

Leave a Comment