Изложби за лов, риболов и цветя тръгват от сряда в пловдивския панаир

Цветна пролетВ сряда ще бъдат открити две от най-зелените и цветни изложби от календара на Международен панаир Пловдив. ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ и ЦВЕТНА ПРОЛЕТ са обединени в общата концепция за семейството и природата, за свободното време и хобито, за срещата на дивата с облагородената екосреда. Те ще се проведат от 22 до 26 март (неделя) 2023 г. в панаирното градче.

Международната изложба ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ 2023 ще представи всички браншове, свързани с ловния, риболовния и алтернативния туризъм. Участват водещи компании с богата гама от продукти и услуги. Световни брандове представят артикули за спинингов риболов, речен и морски риболов, фидер риболов и много други рибарски принадлежности.

Посетителите ще открият също висококачествено къмпинг оборудване, ловно облекло и маркови аксесоари за лов.

Любителите на лова с куче ще намерят богат асортимент качествени нашийници с GPS-и, бийпъри и още много стоки, сред които и такива за лов на птици.

На 27-ото издание на ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ ще бъдат показани последните модели лодки за риболов и ловни джипове. Всеки ден са предвидени различни демонстрации на уреди, подходящи за страстни ловци или запалени рибари. Атракциите с древни ловни техники, конна езда и стрелба с лък също са част от програмата.

Изложението стартира с гозбите на известния готвач Ути Бъчваров, който ще приготви майсторски дивечово месо. 

Екоакценти в дома, офиса, вилата, заведения, хотели, паркове и градини ще представи ЦВЕТНА ПРОЛЕТ 2023. В специализираната изложба участват всички браншове с новостите във флористиката, овощарството, озеленяването и ландшафтната архитектура. На откритата площ посетителите ще видят традиционни и екзотични цветя, декоративни храсти, овошки, семена, разсад и луковици. Изложбата е източник на вдъхновяващи решения както за специалистите, така и за любителите градинари.

Leave a Comment