Ревикеар® – Фунгицидът за премиум опазване на флаговия лист и класа в житни култури!

Ревикеар® е фунгицидът, който надгражда добивите и качеството на продукцията! Комбинация от две активни вещества:  най-новият Триазол – Ревизол® и най-добрият стробилурин* – Пираклостробин. Предимствата на Ревикеар® надграждат фунгицидната защита с добавена стойност!

Ревикеар® предимства:
  • Категоричен контрол срещу всички важни болести
  • Лечебно действие без аналог
  • По-дълга защита, дори при интезинвно слънцегреене
  • Забележителен зелен ефект
  • По-високи добиви и качество на продукцията
РевикеарРевикеар® контролира широк спектър от гъбни болести

като септориоза, видове ръжди, фузариум, мрежести петна, рамулария, ринхоспориум и др. Освен това ефикасността на Ревикеар® остава изключително висока и стабилна както при превантивно третиране, така и при лечебно! Ревикеар® е подходящ за второ и трето третиране в житни култури! Препоръчителната доза е 100 мл/дка.

Ревикеар® не намалява ефикасността си при интензивно слънцегреене!

Известно е, че силното слънчево греене влияе негативно на действието на триазолите. UV лъчите ускоряват разграждането на активните вещества и съкращават продължителността на действие на фунгицидите. Силното слънчево греене не влияе на действието на Ревикеар®! Това е изключително важно предимство през месеците май и юни!

С Ревикеар® постигаме забележителен зелен ефект,

който води до по-високи добиви и качество на продукцията! Пираклостробин има свойството да намалява стреса и нивата на Етилен по-добре от всеки друг стробилурин! Етилен е растителният хормон, който се синтезира изключително бързо при стресови условия и предизвиква преждевременно стареене на клетките. Растенията с високи нива на Етилен не постигат висок добивен потенциал. Ниските нива на Етилен поддържат растението по-зелено и по-жизнено.

Ревикеар® е иновацията, която награжда добивите и качество на продукцията!

* Оценка за ефикасност на HGCA

 

Leave a Comment