Кулинари, игри и групи в подножието на Младежкия хълм в Пловдив от 1 до 4 юни

Food_Park_2023_Programa (1)Овкусен със сол-пипер, ухание на канела, мента, карамел и хмел – Plovdiv Food Park Festival e най-вкусният фестивал в Пловдив – радост за всички сетива.

Фестивалът се провежда традиционно в подножието на Младежки хълм, като тази година локацията е съчетана с новото пространство за събития и културни мероприятия на открито Plovdiv Stage Park.

Ежегодно в началото на лятото, Plovdiv Food Park Festival събира на едно място множество пътуващи кулинари, които задоволяват и най-капризните вкусови рецептори. За старта на сезона, шефовете демонстрират именно тук своето майсторство в приготвянето на качествена храна на място.

По време на фестивала, посетителите ще открият и любимите си поп – ъп барове, които предоставят най-подходящите питиета за вкусното преживяване или направо се забъркват в коктейлен микс. Plovdiv Food Park Festival е съпроводен от музика и приятна обстановка.

От 1ви до 4ти юни на сцените ще чуем групите: Downshift Collective, OGI 23, S.I.X.X. и диджеите Skill, Vessela и Dan-Ni.

В програмата на фестивала ще гостува и форматът “Игрите на 90-те”, койт ще забавлява малки и големи в неделния ден.

По-малките пък ще имат възможността да се срещнат с любимите герои от “Маргаритка” – Биби и Мими, които ще ги приветстват в следобедните часове на на 2ри юни.

По време на фестивала Маркет зоната за творчество и базари ще представи подбрани автори и handmade артисти. Ще можете да се включите в работилници и арт ателиета.

Тазгодишното издание на фестивала ще се проведе в периода 1-4 юни.

Leave a Comment