В началото на април идват изложбите „Цветна пролет“ и „Природа. Лов. Риболов“ в Пловдив

Международен панаир Пловдив се подготвя за най-колоритните изложби „Цветна пролет“ и „Природа. Лов. Риболов“ 2024 г. Те ще се проведат от 3-ти до 7-ми април. Допълнителен чар и блясък на седмица ще придаде 30-ият италиански фестивал на красотата и прическата (5-7 април).

Двойно повече фирми са заявили участие до момента, съобщават от панаира. Посетителите ще видят богато разнообразие от продукти за лов, риболов, туризъм и алтернативни спортове. Те ще останат очаровани от ароматите и багрите на цветя и дръвчета, подходящи за градината, верандата или дома. Любители и специалисти ще намерят не само вдъхновение, но и инструменти за реализирането на идеите си.

28-ото изложение „Природа. Лов. Риболов“ се провежда под егидата на Министерството на земеделието и храните и в партньорство с Изпълнителната агенция по горите, държавните горски предприятия и Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“ (НЛРС-СЛРБ).

„Цветна пролет“ се провежда от 1998 година и непрекъснато разширява обхвата си, за да удовлетвори интереса не само на  любители градинари, но и на експерти ландшафтни архитекти, фермери. Семена, разсади, овощни дръвчета, традиционна и екзотична растителност, градинско оборудване – от 3 до 7 април само в Пловдивския панаир.

Leave a Comment