НАЗ прие нов член – Асоциация Камчийска долина

Още една организация взе решение да се присъедини към Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ). Това е Асоциация Камчийска долина, която е създадена наскоро и обединява зърнопроизводители от област Варна, съобщи НАЗ.

Председател на новата асоциация е Мартин Балулов – зърнопроизводител от 2012 г., собственик на винарска изба и цех за месни деликатеси.

Приемането на новия член се случи по време на провеждането на Общо събрание на НАЗ и е гласувано единодушно от всички регионални сдружения.

Учредяването и присъединяването на Асоциация Камчийска долина е знак, че НАЗ расте и се развива в правилна посока. Имаме запитвания и от други региони, които искат да станат наши членове, което говори, че все повече колеги усещат острата нужда да бъдат представлявани от добре структурирана организация. НАЗ ще отстоява наравно интересите на фермерите от новата организация и заедно вярвам, че ще успеем да постигнем устойчивост в сектора“, заяви при приемането на новата организация в голямото семейство Илия Проданов, председател на НАЗ. 

Leave a Comment