Данъчни продават агротехника в Дълго поле

приходна агенция Пловдив

Имотите и стоките на длъжници, обявени за продажба от НАП растат

Националната агенция по приходите – Пловдив е обявила за продажба земеделска техника на кооперацията в Дълго поле. В началото на следващия месец ще е търгът за комбайн с адаптери за царевица и пшеница, редосеялка, семечистачна машина и трактор. Огледите на машините ще започнат от сряда, 26 юни. Хора от селото твърдят, че техниката е стара, а частен съдебен изпълнител вече е правил опит да я продаде. „Кооперацията не работи оо години. Собствениците на земеделска земя, които са ѝ предоставили имотите си за стопанисване, не взимат рента“, обясниха от Дълго поле.

Освен машините, НАП-Пловдив е обявила за продажби и конфискувано на „Капитан Андреево“ облекло – спортни панталони и мъжки блузи, имитиращи известни марки дрехи, както и различни видове очила с диоптър. Всички са съвсем нови и са били предназначени за продан в България. В момента се съхраняват в митническо управление Свиленград, където до сряда могат да се правят огледи от желаещите да купуват. Самият търг ще се проведе на 3 юли в Пловдив.

През юли приходната агенция ще проведе и търг на магазин в София с площ почти 100 кв.метра, машини за шевната промишленост и няколко товарни автомобила.

 

Leave a Comment