Бойко Синапов: Фонд „Земеделие“ се държи нагло! Министърът трябваше по-рано да им поиска оставката

Бойко Синапов„Г-н Греков даже закъсня! Той трябваше да поиска оставката на ръководството на фонд „Земеделие“ много по-рано, още след Нова година!“ Това отговори пред АгроПловдив председателят на Националната асоциация на животновъдите Бойко Синапов, запитан какво мисли за сблъсъците между фонд „Земеделие“ и министерството.

„Животновъдите заставаме абсолютно зад министъра. В понеделник ще се събираме, за да излезем с официална позиция по този конфликт“, информира Синапов.

Той смята, че чиновниците, които не си вършат работата, трябва „да си хванат пътя“. „А във фонд „Земеделие“ със сигурност не работят и това трябва да се прекрати“, категоричен е председателят.

„Няма значение дали начело на министерството е проф. Греков или Найденов, или друг. Той е министър и отговаря за земеделието, за всички производители, за това, което се случва и ще се случи. Не може ръководството на фонда да прави каквото си иска. И нека ви кажа направо: Те (ръководството – б.р.) се държат нагло! Защото някоя политическа партия стои зад тях, затова. Те забравят, че са служители на народа. Но българското общество забавя, но не забравя!“

Leave a Comment