НАП продаде завод в Пазарджик, наред е животновъден комплекс в Маноле

свинеферма МанолеНАП Пловдив продаде за близо 3.2 млн. лв. завод за металообработка в град Пазарджик, съобщиха от пловдивската дирекция на агенцията. Продадени са били всички сгради към завода, между които административна, столова, професионално-учебен център, компресорна станция, производствен корпус с инструментален и ремонтен цех, складове и заваръчно помещение. Цялото оборудване на предприятието с действащи машини също е част от сделката.

Новият собственик вече е превел парите в НАП и е обявил, че създаде нов производствен обект по европейски стандарт. Със средствата от продажбата ще бъдат погасени данъчно-осигурителни задължения на предишния собственик на имота.

От днес до края на следващата седмица НАП Пловдив организира огледи на други активи, оценени общо за повече от половин милион лева.

Следващия понеделник стартират огледите на имот в село Маноле, предназначен за животновъден комплекс. Той е голям над 9 хиляди квадратни метра и има застроена едноетажна сграда с площ 427 квадрата. Търгът за него стартира от 238 хиляди лева първоначална цена.

От днес до 11 март в Пловдив могат да бъдат огледани два магазина с площ съответно 83 и 46 квадратни метра, както и два гаража по 25 и 24 квадрата.

 

Leave a Comment