Въоръжен мъж нападнал дома на Иван Костов!

Иван Костов

Иван Костов отказа подробности за драмата от тази сутрин

Въоръжен с нож мъж нахлул в дома на Иван Костов тази сутрин. Това съобщи самият той, придружен от партийните си колеги Веселин Методиев и Атанас Атанасов. Костов обясни, че е решил да направи изявлението, за да не се появят медийни интерпретации и спецулации за случая.

„Тук съм, не съм пребит!“, каза в началото лидерът на „Демократи за силна България“. „Станах жертва на отровната атмосфера, за която пише „Фигаро“ вчера, че е обхванала България.“

„“Не пожелавам на никой да изпадне в състояние да гледа как въоръжен с нож мъж гони жена му и внучето му. Шокиран съм, добре съм, няма никакви специални последици“, бе лаконичен Иван Костов. Той уточни, че разкрива цялата „тази драма“, за да предпази медиите да съчинят каквото си искат.

Костов не пожела да отговори на журналистически въпроси за случилото се. Веселин Методиев поясни, че ДСБ уважава и спазва законите и няма нищо да коментира в деня за размисъл. „Вие също трябва да пазите законите“, посъветва репортерите той и им пожела „хубав размисъл“.

От партията обещаха повече подробности за случилото се в понеделник или дори в неделя вечерта.

Leave a Comment