Комплексни решения за устойчиво животновъдство и земеделие от Агритоп на БАТА АГРО

За 10-ти път Агритоп ще предложи в дните на БАТА АГРО 2017 цялостни работещи и практични решения за оборудване на животновъдните ферми. Изложението тази година ще продължи от 16 до 19 май и както досега ще е разположено върху летището на Стара Загора.

Като фирма с тясна насоченост към животновъдството, Агритоп предлага услуги и продукти за модернизация на стопанствата, включващи планиране, проектиране, строителство и оборудване. Затова на щанда ще бъде представена съвременна кравеферма в макет 1:32. Макетът представлява обор за 150 дойни крави с индивидуални боксове, доилна зала DeLaval 2х12 заедно с чакалня и родилни боксове.

Макет на кравеферма от Агритоп

Макет на кравеферма от Агритоп

„И този път ще покажем на посетителите качествена земеделска техника, която облекчава работата във фермата. Върху щанда ни, който ще е около 600 кв.м., фирмата ще представи основните си брандове – немски челни товарачи Weideman, които заемат все по-голям пазарен дял на българския пазар и са все по-предпочитани от българските фермери. Освен товарачите ще покажем и най-продаваните в Европа цистерни за течен тор, ремаркета за сух тор и транспортни ремаркета и цистерни за разпръскване на оборския тор“, съобщиха от фирмата.

Специално за овцеферми и козеферми АГРИТОП ще представи мострена автоматизирана хранителна лента, която изисква минимално човешко участие и в същото време осигурява на животните изхранване без да се конкурират.

Станок за млечни и месодайни стопаства е другото предложение на фирмата. Металните решетки заключват главите на животните и позволяват безпроблемно извършване на необходими манипулации като рязане на копита, изкуствено оплождане, лечения и други.

Продукти на Риела - от АгритопСъоръжения на Riela – силоз за съхранение на фуража, сушилня, зърнопочистваща машина и фуражна кухня, също ще привлекат вниманието на гостите на БАТА АГРО.

На изложбения щанд , разбира се, посетителите ще успеят да видят не малка част от продукти на световния лидер в оборудването на млечни ферми DeLaval.

По време на изложението посетилите фирмения щанд на АГРИТОП могат да се възползват от преференциални цени и индивидуални лизингови схеми.

 

 

 

 

Leave a Comment