В Пловдив започва обучителен семинар за животновъди относно Наредба 2

кравиДнес в хотел „Санкт Петербург“ в Пловдив ще се проведе обучителен семинар за животновъди относно Наредба 2 от 23.02.2017 г. за специфичните изисквания на производство, събиране, транспортиране и преработка на сурово краве мляко, предлагането на пазара на мляко и млечни продуки и официалния им контрол. Началото е в 10:00 часа.

Семинарът е организиран от Асоциацията на млекопреработвателите в България (АМБ), съвместно с Националния съюз на говедовъдите в България, Националното сдружение на месо и млекопроизводителите, Сдружение „Тракия милк“ и Национална асоциация на животновъдите. В него ще вземат участие фирми от млекопреработвателната промишленост, животновъди, представители на частни лаборатории, както и контролните органи от БАБХ и МЗХ. Форумът ще продължи до 14:30 часа.

Организаторите предвиждат още четири семинара на същата тема. Те ще са на 26 май в Стара Загора – конферентна зала хотел „Верея“, на 30 май в Шумен – конферентна зала хотел „Шумен“, на 6 юни във Враца – конферентна зала хотел „Хемус“ и на 9 юни в София  – хотел „Централ форум“.

 

 

Leave a Comment