Ицо Хазарта на 40! Нашият човек в рапа

Ицо ХазартаСимпатичен, интересен, скандален и самоизолирал се от жълти изяви, Ицо Хазарта става днес на 40 години. Рапърът обяви, че днес няма да празнува, защото подготвя голям концерт в НДК на 27 декември под надслов „Опознай Ицо преди да съдиш Хазарта“.

Рапърът Христо Петров доби популярност веднага, когато заедно с приятели от детството си създаде групата „Ъпсурд“ през 1996 г. Преди да реши да се занимава професионално с музика, той следвал две години в Нов български университет „Администрация“.

На 24 години се жени, а на 25 вече е баща. Скоро след това се развежда, но никога не прекъсва връзка с дъщеря си. Дори обратно. Тази година Ицо Хазарта спечели дело за отнемане на родителските права на бившата му съпруга върху дъщеря им Аделина, разказват клюкарските издания. Знае се още, че има втора дъщеря от балерината Женя Димова, с която живее над 10 години.

Ицо Хазарта е труден за интервюта и от него не мога да се изкопчат някакви признания или силни думи. Каквото има да казва, го прави с песните си, които стават хитове, веднага след като се появят. В тях речта му е много директна и цинична, но от неговата уста става някак си готина. След като изпя през май тази година „Гладен“, се появи коментарът: „С „Браво“ ги уби, с „Гладен“ ги изяде“. Клиповете му са кинаджийски, а текстовете направо забиват пирони.

След местните избори Ицо Хазарта нахрани много яко „Демократична България“, като публикува обръщение към партийните симпатизанти. Повод бяха хейтовете, които отнесе, за това, че е пял на предизборен митинг на ГЕРБ в Самоков. Певецът разказа, че от 2013 г. явно изразява подкрепата си към ДСБ, за което не е взел или поискал и стотинка. Но след 2017 г., „след простотиите на „Да, България“, аз като хиляди други хора останах изумен как е възможно това да се случи. Имаше два варианта – тези или са нереално тъпи, или просто играят роля в нечий сценарий“.

Но Ицо Хазарта звучи по-добре когато пее, затова да го поздравим с рождения му ден с една негова песен, защото по-добро от тва не моим да измислим:

 

Leave a Comment