Анастасия Мозер: Христо Бисеров настройваше Иван Костов срещу нас

Христо Бисеров настройваше Иван Костов срещу нас, в годините, когато Костов беше премиер. И Костов му вярваше. Едва Анастасия Мозерв последната година и половина от управлението на ОДС, си подобрихме отношенията с Костов. Това припомни тази сутрин по Нова телевизия почетният председател на земеделците Анастасия Мозер.

Мозер посочи, че новият председател на ДСБ Радан Кънев засега отказва среща с Петя Ставрева, която бе преизбрана единодушно за председател на Обединените земеделци вчера. Дъщерята на Георги Димитров – Гемето, отдаде нелюбезното отношение на Кънев на принадлежността на ДСБ към Реформаторския блок, където участва и Меглена Кунева. „Когато г-жа Кунева беше преговарящ с Европейската комисия за членството на България в ЕС, тя не успя да защити интересите на страната ни и особено на земеделците. И ние не ѝ спестихме критиката си“, поясни Мозер.

За разлика от Радан Кънев, още през юли т.г. Бойко Борисов е поканил Петя Ставрева и Анастасия Мозер на среща за сближаване на позициите. Препоръката на Мозер към бившия премиер е той да се освободи от самотата в политиката. „Позицията, в който смяташ, че можеш да постигнеш всичко сам, е грешна“, посочи събеседничката.

Тя обясни, че подкрепя протестите на студентите, защото те са за повече морал в политиката.

Leave a Comment