50 компании от Китай идват за Втори бизнес форум в Пловдив

китайски бизнесмени на форум в ПловдивВтори Българо-китайски бизнес форум „Пловдив-Шънджън: Сътрудничество и инвестиции 2014“ ще се проведе на 24 март 2014 г. в Новотел Пловдив. Организатори на събитието са Община Пловдив, Община Шънджън, Българо-Китайската Асоциация за бизнес развитие /БКАБР/ и Китайския Съвет за насърчаване на международната търговия при Съвета на Шънджън /CCPIT Шънджън/.

Форумът е следствие на подписания Меморандум за побратимяване между градовете Пловдив и Шънджън, и на подписания Меморандум за разбирателство между CCPIT Шънджън и БКАБР.

В него ще вземат участие повече от 50 от най-значимите китайски фирми. Голяма част от тях са водещи в отраслите си не само в Китай, но и в света. Българските компании ще имат възможност да проведат  бизнес срещи с конкретни партньори от китайска страна.

Паралелно с форума се организира и изложение „Произведено в Шънджън“, на което от 24 до 26 март  2014 г. в коридорите и фоайето на Новотел Пловдив ще бъдат представени високотехнологични продукти, произведени в 10-милионния китайски мегаполис.

1 Comment

  1. Румяна каза:

    Здравейте,
    Бихте ли ми казали какви са условията за участие във форума, каква е таксата и какво се включва?
    Благодаря!

Leave a Comment