Софи Маринова не бяга от корените си и затова е най-великата циганка

Софи Маринова„Това е най-великата циганка“, казаха за Софи Маринова роми от махалата. Те ѝ пожелаха да е здрава, с късмет и любов. Софи много се зарадва на краткия репортаж на Би Ти Ви сред „нейните хора“. „Защото са много щастливи и истински, каквото ми пожелаят, се сбъдва“, каза певицата в тв интервю. Тя обясни, че никога не е бягала от корените си. Едно, защото отдалеч си личи, че е циганка, и второ, защото по принцип не харесва хора, които крият произхода си. „Честно да си кажа, ако не бях казала на всички, че съм ромка, нямаше да ме обичат.“

Певицата с хубав и кръшен глас разказа, че е отрасла с четири братя, неработеща майка и баща гатерист. Още когато била на 17 години, десет мъже пристигнали в дома ѝ да я канят да пее. Баща ѝ категорично отказал, но майка ѝ се намесила: „Ще си пуснем момичето, оттук пътя тя да си го води.“ Днес и „и майка, и татко се гордеят с това, което съм постигнала“, усмихна се Софи.

Тя се оплака, че в един момент, преди 4-5 години, когато останала без мъж, се наложило да върши много неща. С Дачо живях пет години. Преди това с баща му десет. Те ми помагаха. А после изведнъж трябваше да се оправям със сметки и други работи,  Но точно тогава разбрах, че имам много приятели. Само мъже, уточни Софи.

В предварително снимано обръщение на Азис, той пожела на приятелката си да срещне любовта, защото когато е влюбена прави чудеса. Тук Софи Маринова примирено наведе глава: „Аз съм си взела моето за години напред. Ако дойде любовта – хубаво.“ В би Ти Ви обаче бързо ѝ върнаха настроението, като прочетоха специално направен за нея хороскоп от Алена. Според звездите, докато стане на 42 години, тоест след три години и половина, Софи ще си намери мъж и ще създаде семейство. „След три години и половина? Бая, бе! Аз си мислех, още тая година…“, разочарова се веселата ромка. Не-е, обясни ѝ и водещата Евгения Марчева. Дотогава най-късно.

Leave a Comment