4 юни: Анджелина Джоли духна 39 свещи

Анджелина ДжолиДнес жената мечта Анджелина Джоли духна 39 свещи върху тортата, с която я изненадаха домакините в Шанхай. Най-известната актриса е в мегаполиса, за да представи последния си филм, който вече е и в българските кинозали – „Господарка на злото“. За изненада на киноманите, Брад Пит е с нея, което означава, че забраната да посещава Китай, която му бе наложена след „Седем години в Тибет“, е паднала.

На 39 г. Джоли вероятно има свои цели, макар че за публиката тя е просто на върха, зад който няма по-висок. Актрисата има шест деца, трите от които осиновени, а другите от връзката ѝ с Брад Пит. В три поредни години, включително и 2013-а, е обявявана от Форбс за най-високо платената жена в средите на Холивуд. Притежава Оскар за поддържаща роля в „Луди години“ (1999 г.), три Златни глобуса и многобройни призове.

От нейните разкази става ясно, че е имала бедно детство и мъчителен пубертет. Въпреки, че баща ѝ е не Анджелина Джоликой да е, а актьорът Джон Войт, тя сама печели славата си. Работи за нея от 11-годишна, когато се записва в театралната школа на Лий Страсбърг.

Миналата година Анджелина натъжи милиони мъже като си направи двойна мастектомия, защото предпочете да е жива и здрава, вместо сексапилна. Това със сигурност не я направи по-малко жена и по-малко красива. Разгласата на операцията беше своеобразен благотворителен жест към застрашените от рак на гърдата жени, които в името на красивите си заоблености избират да рискуват живота си. Анджелина им даде пример за правилно степенуване на ценностите и Брад беше този, който пръв подкрепи решението ѝ.

Днес на снимките от Шанхай актрисата изглежда щастлива в кръга, който сама си е очертала. Тя е там не само с Брад, но и с шестте си деца и представя поредната си добре свършена работа.

 

 

Leave a Comment