Ун аморе градне в Летния театър на Пловдив

Amico_Ciao_2014_-_Плакат_за_концерт-page-001Уникалният Алекс Реа пристига в Пловдив, за да върне зрителите в Летния театър в годините на златните хитове на Адреано Челентано, Ал Бано, Ерос Рамацоти, Масимо Раниери и други. На 18 юли от 21 ч. Реа и българските шоумен Венци Мартинов и танцьорите от Мюзикхолен театър обещават специална вечер.

Алекс Реа има пъстра биография, над 200 концерта по целия свят, запомнящи се участия в RAI TV Италия. От ранна възраст били забелязани уникалните му гласови възможности и нтерпретаторски талант. Завършва Академия за изкуство и забавления в Рим. Предвид широкия и пъстър спектър на гласа му започва успешно да имитира популярни певци. Артистът е гостувал е в много страни – Куба, САЩ и др. Често канен гост е в музикални шоу програми и с майсторството си на певец –интерпретатор омагьосва публиката.

Специалната изненада в бляскавата италианска вечер е музикалното откритие на Италия –  Давиде. Неговата хитова песен „Amico ciao“ дава заглавието на концерта на 18 юли.

 

 

Leave a Comment