Бареков се извини на президента, и двамата били жертви

635098245255656250бареков111Николай Бареков съобщи, че се е извинил на президента за това, което му е причинил през последната година. И двамата били жертви на медийните бухалки на „фамозния и небезизвестен“ Делян Пеевски.

„Разбирам, че моите квалификации за него не са били премерени и са нагнетявали още повече обстановката. Въпреки всичко президентът устоя и в момента е единствената институция“, каза лидерът на ББЦ след срещата му с президента Росен Плевнелиев.

Според Бареков в момента е създаден фронт от Протестна мрежа, Яне Янев и Делян Пеевски, които си прехвърлят сигнали, носят ги в прокуратурата, а Пеевски ги разгласява гръмко. Затова в понеделник той щял да изтегли от прокуратурата сигналите си срещу президента.

„Правосъдието не можа да си свърши работата, а Пеевски използва моите сигнали, за да се саморазправя с президента“, обясни Бареков.

Партийният лидер разкри, че е поискал от Росен Плевнелиев да оздрави КТБ. Служебното правителство трябва да използва шанса да отвори банката. КТБ е жива банка и ще може да работи, каза лидерът на „България без цензура“.

Той заяви още, че ще осигури кворум в парламента на извънредното заседание в понеделник „със своите сигурни петима депутати“ и ще подкрепи частична актуализация на бюджета в частта му за НЗОК и средствата за общините и строителните фирми.

Очаква се и шести депутат да се присъедини към петимата, подкрепящи ББЦ в парламента, съобщи Бареков.

 

7 Comments

  1. Моят глас е важен каза:

    Протестна мрежа, Яне Янев и фамозният Делян Пеевски се наредиха срещу мене. В неговите вестници тече една кампания на моето очерняне. Яне Янев е говорител на Пеевски. А Протестна мрежа се наредиха в един фронт с тях срещу мене“, това каза по телефона в ефира на Нова телевизия лидерът на България без цензура Николай Бареков.

  2. Тенгри каза:

    Да се надяваме че това ще накара Росен да стане президент на всички българи.

  3. Алек каза:

    Дали ще се събуди Плевню?

  4. Вика каза:

    Да се извини и президента сега

  5. Трайко каза:

    Не всеки в политиката би се извинил.

  6. Даниел каза:

    Трябва да има компромиси и търпимост, в името на България!

  7. Мялко каза:

    Мъжка постъпка

Leave a Comment