Пловдивчанин със 136 касови бележки спечели 3D телевизор от лотарията на НАП

фискално устройствоПловдивчанинът Павлин Панчев спечели 40-инчов 3D телевизор от лотарията на Националната агенция по приходите и министерството на финансите, съобщиха от НАП Пловдив.  25-годишният младеж грабна първата месечна награда след като регистрира 136 касови бележки. Късметлийската, която е за 4.90 лв., е взета от баща му, така че наградата, както сам казва Павлин е споделена.

Прочети още: НАП подарява автомобил, смартфони и телевизори от лотария с касови бележки

Телевизорът има вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер, и много други екстри.

Данаил Йовчев от София пък спечели поредната седмична награда – смарт телефон. Димитър успя с касова бележка за 3.73 лв. за плодове и мляко.

7,7 млн. касови бележки за над 110 млн.лв. са регистрирани досега от феновете на Лотарията в страната. Пловдивчани дават своя принос с 618 000 записани бележки и извадени на светло с тях приходи от продажби за почти 9 млн.лв.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал касови бележки, издадени след 16.11.2015 г. , включително.

Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност.

Бележките могат да се регистрират по три начина – чрез сайта на играта, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18 700.

Предстои първата спечелена месечна награда да бъде връчена на Павлин Панчев в родния му Пловдив.

 

Leave a Comment