Хари Потър и магическият 15 април

Ема Уотсън

Ема Уотсън

Нумеролозите смятат 15-то число за магическо, а родените на него – за хора с особено обаяние. Веднага бихте се съгласили, ако приведем примера, че на днешната дата са се родили две не толкова красиви, колкото чаровни и интелигентни актриси – Ема Томпсън (1959 г.) и Ема Уотсън (1990).

Освен че имат еднакви имена, празнуват рожден ден на една дата и са англичанки, те се срещнаха и в един филм – „Хари Потър“. Звездата на младата Уотсън изгря в поредицата. И нещо повече – тя просто порасна, играейки Хърмаяни. Ема Томпсън пък се появи с второстепенната роля на шантавата учителка прорицателка Сибила Трелони.

Лондончанката Ема Томпсън е и актриса, и сценаристка, и писателка. Спечелила е два

Ема Томпсън

Ема Томпсън

Оскара – единият с майсторската си игра във фирма „Имението Хауърдс Енд“. Вторият – с най-добре адаптиран сценарий по романа „Разум и чувства“.

Ема Уотсън пък тепърва ще доказва правото си да бъде на върха в изключително конкурентната среда в киноиндустрията. Тя вече е с университетска диплома, може да работи като йога инструктор. Участва в благотворителни прояви, медитира и е вегетарианка. Продължава да се снима, а след екранизацията на 7-те книги „Хари Потър“, най-забележителната й изява бе в „Ной“. Наскоро приключи снимките в „Colonia“ и обяви, че ще почива цяла година.

Leave a Comment